Wordt de onderstaande e-mail niet correct weergegeven? Klik hier voor de online versie.
Nieuwsbrief CIV Water juli 2020
Nieuwsbrief CIV Water juli 2020
 

Beste,

Het was een turbulent jaar. Door corona zaten we grotendeels thuis te werken en werden onze cursussen online verzorgd of werden ze uitgesteld tot het najaar. Volgend schooljaar staan er gelukkig weer nieuwe cursussen gepland. Zo organiseren we in het najaar Beheer & Onderhoud en komt ook de Introductiecursus Handhaving er weer aan. Drinkwatertechniek gaat ook gewoon weer verder evenals de Procescontroller en Analist van de Toekomst. We gaan er vol op tegenaan met onze RIF scale up ‘Hybride lerende omgeving en vervolgen we de activiteiten in het kader van de Europese samenwerking in het Platform of Vocational Education Water.

We gaan er nu eerst even tussenuit. Van 17 juli t/m 9 augustus zijn wij gesloten. Vanaf maandag 10 augustus zijn we weer bereikbaar.

We wensen iedereen een fijne zomer en tot volgend schooljaar!

Team CIV Water

Hoera! Diploma-uitreiking bbl-opleiding Waterbeheer
Woensdag 1 juli was de diploma-uitreiking voor de bbl-opleiding Waterbeheer. Iedereen is geslaagd voor niveau 3; vakbekwaam medewerker natuur, water en recreatie. Gefeliciteerd!
 
Lees verder »
Cursussen na de zomer
Volgend schooljaar starten diverse cursussen; Beheer en onderhoud watersystemen en Introductiecursus Handhaving.
 
Lees verder »
Centres of Vocational Excellence online conferentie
Voor een publiek uit 95 landen presenteerde Pieter Hoekstra de Pilot Platform of Vocational Education Water in de online conferentie van Tknika.
 
Lees verder »
Mooi toch, een baan bij Vitens!

Eén van de drie studenten die deelgenomen heeft aan de Vitens opleiding Drinkwatertechniek blijft na het behalen van haar mbo diploma bij Vitens. Ze krijgt een baan aangeboden en mag op kosten van Vitens in deeltijd een hbo-opleiding volgen. Ze is mede aangenomen omdat ze aan dit project heeft deelgenomen.

Waterjobs

Van onze WaterCampus partner de Water Alliance.

Waterjobs: het platform voor bedrijven en werkzoekenden in de watertechnologiesector

De Water Alliance brengt met WaterJobs de vraag naar- en het aanbod van personeel in de watertechnologie bij elkaar. Hiermee wordt beoogd bedrijvigheid en werkgelegenheid op de WaterCampus te stimuleren om zo bij te dragen aan ons doel: meer bedrijvigheid in de watertechnologiesector in (Noord) Nederland.

Op dit digitale platform worden vacatures getoond van bedrijven in de watertechnologiesector die zijn aangesloten bij de Water Alliance. Bovendien kunnen werkzoekenden hun cv uploaden. Deze cv’s worden toegevoegd aan de database die het matchen van werkzoekenden en werkgever mogelijk maakt.

Meer informatie en de vacatures zijn te vinden op de website van de Water Alliance.

 Wilt u niet langer onze nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om u af te melden.