Wordt de onderstaande e-mail niet correct weergegeven? Klik hier voor de online versie.
Nieuwsbrief CIV Water april 2021
Nieuwsbrief CIV Water april 2021
 

Beste,

hierbij ontvang je de nieuwsbrief van CIV Water.

CIV Water heeft een nieuw algemeen telefoonnummer: 088 – 060 3800
Het oude nummer blijft in gebruik tot de zomer en wordt daarna volledig vervangen door het nieuwe nummer. 

In deze nieuwsbrief

  • Waterkwantiteit kick-off
  • Jaarverslag 2020
  • Vacature Marketing- en Communicatiemedewerker
  • CIV Water en Wateropleidingen werken nauw samen voor Vitens
  • Presentatie studenten project ‘Doorstromingsproject Westeinde’.
  • PoVE Water nieuwsbrief
Waterkwantiteit kick-off
De rayonbeheerdersopleiding Waterkwantiteit is weer van start! Woensdag 7 april gaf Oeds Bijlsma, secretaris-directeur van Wetterskip Fryslân online het startschot.
 
Lees verder »
Jaarverslag 2020
Het jaarverslag over het jaar 2020 is uit. Helemaal vernieuwd! Lees alles over de hybride leeromgeving, de PoVE Water en alles over CIV Water.
 
Lees verder »
Vacature Marketing- en Communicatiemedewerker
CIV Water zoekt een stagiaire Marketing- en Communicatiemedewerker vanaf zomervakantie 2021.
 
Lees verder »
CIV Water en Wateropleidingen werken nauw samen voor Vitens

Drinkwaterbedrijf Vitens maakt een grote innovatieve stap. In de aansturing van productie en distributie worden functies veranderd met als doel een kwaliteitsslag te maken, onder anderen door nieuwe mogelijkheden van automatisering te kunnen benutten. Hiervoor zijn vorig jaar mensen opgeleid voor een nieuwe functie van procescontroller. Dit jaar worden nieuwe en bestaande medewerkers geschoold voor deze functie en voor de nieuwe functie procestechnicus.

In de watersector is “Wateropleidingen” van oudsher een belangrijke opleider waar het gaat om gedegen kennisontwikkeling. CIV Water voegt daar al langer tijd programma’s aan toe die te maken hebben met leren in de praktijk en het ontwikkelen van een wendbare professionele beroepshouding, waarbij Vitens zich ontwikkelt tot een lerende organisatie.

In het huidige programma werken CIV Water en Wateropleidingen nauw samen en verzorgen een geïntegreerd opleidingsprogramma waarin het ontwikkelen van kennis en professionele beroepshouding hand in hand gaan. Met nieuwe werkvormen en een actieve inbreng vanuit het bedrijf. Een prachtige ontwikkeling waarin tevens een duurzame leeromgeving wordt gebouwd voor komende opleidingsvragen voor nieuwe medewerkers maar ook voor bestaand personeel in het kader van leven lang ontwikkelen.

Presentatie studenten project ‘Doorstromingsproject Westeinde’.

Vrijdag 22 januari presenteerden vier studenten Water & Milieu van MBO Life Sciences het resultaat van hun project ‘Doorstromingsproject Westeinde’ aan Wetterskip Fryslân. Twintig weken werkten ze aan dit project, waarbij ze moesten denken ‘in de geest van de Omgevingswet’. Dit resulteerde niet in een verslag, maar in een reportage waarin de situatie en interviews met alle betrokkenen voorbijkwamen.

Lees verder
PoVE Water nieuwsbrief

Afgelopen maand verscheen de PoVE Water nieuwsbrief. Deze staat bomvol nieuws van onze PoVE Water partners. 
Let op: de nieuwsbrief in het Engels!

Lees de nieuwsbrief hier
 Wilt u niet langer onze nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om u af te melden.